Candy-Candy
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Candy-Candy

Η αγαπημένη ηρωίδα των παιδικών μας χρόνων!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Big Ben
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Πρόσφατα Θέματα
» Η Άννα των Αγρών και ο υπέροχος κόσμος της Lucy Maud Montgomery
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣήμερα στις 12:49 am από Fay

» Συγκατοίκηση αδερφική ή μήπως όχι...;
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΔευ Οκτ 28, 2024 4:45 pm από ariathniM

» Αλμπερτικό ημερολόγιο
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ Οκτ 27, 2024 10:05 am από ariathniM

» Θείε, πατέρα, μπαμπά...
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 20, 2024 10:04 am από Aldebaran

» Υιοθεσία από άντρα; Απορία νομικής φύσης
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 20, 2024 9:58 am από Aldebaran

» Ad astra * * * δια χειρός Σιμόπουλου!
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Σεπ 18, 2024 10:00 am από Aldebaran

» Κάντυ Κάντυ - Οι πρωταγωνιστές 3-D
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Σεπ 18, 2024 9:57 am από Aldebaran

» Μιά σκέψη, ένα "γειά" ... έτσι απλά
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Σεπ 17, 2024 10:59 am από ariathniM

» ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ Η ΤΑΙΝΙΑ (Στα Ελληνικά)
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ Αυγ 01, 2024 10:47 am από Aldebaran

Ad astra

Image hosted by servimg.com
Συμβουλές Ομορφιάς

Συνταγές Μαγειρικής

ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ

Πήγαινε κάτω 
+13
titika
arwyn-t
ntalia
ΜΙΜΙ
anna
liana
juliet
Aldebaran
libra
ariel
nansecrets
elpidaki
nuitetoile21
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
libra
Candy Star
Candy Star
libra

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1079
Registration date : 15/06/2010

ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 10, 2010 9:38 am

Λορένα έγραψε:
libra έγραψε:

Έχει κάνει εγγραφή στο φόρουμ από τη Δευτέρα, αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και έτσι κάνω εγώ τον μεσάζοντα.

Δεν ηξερα πως ισχυει κατι τετοιο..

Από ότι έχω καταλάβει είναι ένα είδος ενεργοποίησης του λογαριασμού που γίνεται από τον διαχειριστή.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
anna
Candy Genius
Candy Genius
anna

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 893
Αγαπημένος χαρακτήρας : Terry
Registration date : 09/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 11, 2010 6:18 pm

juliet έγραψε:
libra έγραψε:
juliet έγραψε:
Στα πευκακια στις 11.00 στον ηλεκτρικό σταθμό υπάρχει μία καφετέρια (Ναταλία! πες δεν θυμάμαι όνομα)...

Καλά μία είναι όλη και όλη αλλά η ναταλία εχει τις περισσότερες διευκρινίσεις

και συνάντηση και τόσο κοντά;;;;; Ε αυτό πια!!!!
Ας μου στείλει κάποια λεπτομέρειες!
Very Happy Very Happy Very Happy

Ε ναι ακόμα μία στην παρεα μας, λοιπόν για περαιτερω λεπτομέρειες στην Nuit που κατέχει και τις λεπτομέρειες, you don't worry, εαν δεν το δει, που θα το δει, θα την ενημερώσω και εγώ.

Άσχετο: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ Η ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ lol! lol! lol! lol!

Άννα αν το δεις συγχώρεσε με αλλα- come back! (καλά ως συνήθως εχω ξεφύγει εδώ αλλά και παντού, δεν είναι θέμα)

ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 436003608 τζα!!!!!!!

κ εγω σας αγαπαω!!!! και I'm back!!!!!
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 727288
juliet
Candy Star
Candy Star
juliet

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1381
Registration date : 05/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 11, 2010 7:50 pm

anna έγραψε:
juliet έγραψε:
libra έγραψε:
juliet έγραψε:
Στα πευκακια στις 11.00 στον ηλεκτρικό σταθμό υπάρχει μία καφετέρια (Ναταλία! πες δεν θυμάμαι όνομα)...

Καλά μία είναι όλη και όλη αλλά η ναταλία εχει τις περισσότερες διευκρινίσεις

και συνάντηση και τόσο κοντά;;;;; Ε αυτό πια!!!!
Ας μου στείλει κάποια λεπτομέρειες!
Very Happy Very Happy Very Happy

Ε ναι ακόμα μία στην παρεα μας, λοιπόν για περαιτερω λεπτομέρειες στην Nuit που κατέχει και τις λεπτομέρειες, you don't worry, εαν δεν το δει, που θα το δει, θα την ενημερώσω και εγώ.

Άσχετο: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ Η ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ lol! lol! lol! lol!

Άννα αν το δεις συγχώρεσε με αλλα- come back! (καλά ως συνήθως εχω ξεφύγει εδώ αλλά και παντού, δεν είναι θέμα)

ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 436003608 τζα!!!!!!!

κ εγω σας αγαπαω!!!! και I'm back!!!!!
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 727288

Eπιτελους!!!

Αντε και ηρέμησα (νομιζα οτι μετακόμισες μόνιμα στην Αλάσκα!! ή μετανάσταυσες λίγο ακόμα και θα εβαζα αγγελία στα Νεα...

Τα υπόλοιπα θα στα πω από κοντά φιλάκια.

ΝΙΝΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!! ΓΥΡΝΑ!! lol! lol!
nuitetoile21
Candy Star
Candy Star
nuitetoile21

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1614
Registration date : 29/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 12, 2010 4:01 pm

δεν ξερω τι να πρωτοσχλιασω για την σημερινη συναντηση!!

λοιπον...

χαιρομαι που ειχε επιτυχια η διπλη εκπληξη που καναμε σε juliet και ariel με τις τουρτες για τα γεννεθλια τους ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 436003608 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 574483

χαιρομαι που μαζευτηκαμε τοσα ατομα και γνωρισα πολλες απο σας.
και επιπλεον χαρηκα που γελασαμε τοσο πολυ και ανακαλυψαμε πολλα κοινα σημεια περα απο την καντυ.

να ειστε καλα κοριστια και θα χαρω να σας ξαναδω συντομα ολες ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 509524
nansecrets
Candy Star
Candy Star
nansecrets

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3369
Registration date : 01/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 12, 2010 4:42 pm

Ναταλια μου συμφωνω κι εγω περασαμε υπεροχα. ηταν ομορφη η εκπληξη με τις τουρτες στην juliet και στην ariel.
Χαρηκα παρα πολυ και για την γνωριμια μου με ολες οσες δεν ειχα γνωρισει. κοριτσια εχουμε πολλα κοινα σημεια και ευχαριστο κλιμα και καλη χημεια μεταξυ μας. θα χαρω κι εγω να τα ξαναπουμε παλι και να παρεβρεθουν και τα κοριτσια που δεν τα καταφεραν να ερθουν σε αυτη τη συναντηση. το τραγουδακι οντως θα μεινει σημα κατατεθεν για καθε συναντηση τελικα! αφιερωμενο στη σημερινη συναντηση. να ειστε ολες καλα!!!
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 509524 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 509524 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 5 509524