Αριθμός μηνυμάτων : 457 Ηλικία : 26 Τόπος : Σκωτία,Αμερική,Αγ.παύλος Επάγγελμα : Δημοτικό Αγαπημένος χαρακτήρας : Candy,Antony,Τerry Registration date : 04/05/2011
Θέμα: Μια μεγάλη αδικία... Τρι Ιουν 07, 2011 4:49 pm
Ένα κομβικό σημείο είναι ότι ο καταραμένος προβολέας πήγε να πέσει πάνω στον Τέρρυ καιαυτή η οχίτσα η μαυριδερή το εκμεταλέυτηκε...
Σπόιλερ:
Αν αυτό συνέβαινε στη Κάντυ εκείνη θα σηκόνωνταν στα πόδια της αντίθετα με την Άννυ και την Σουζάνα θα συνέβαιναν αυτά που συνέβησαν... [χωρίς να θέλω να πω κακίες για την Άννυ αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας της αδύναμος]
Aldebaran Στο Σείριο υπάρχουν παιδιά...
Αριθμός μηνυμάτων : 4896 Ηλικία : 54 Τόπος : Allou fun park... Επάγγελμα : Λίγο απ΄όλα... Αγαπημένος χαρακτήρας : Άλμπερτ Registration date : 31/01/2009
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Τετ Ιουν 08, 2011 3:51 pm
Αν και νομίζω πως έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο θέμα, η άποψή μου είναι πως η Σουζάννα συμπεριφέρθηκε πολύ ανθρώπινα και αναμενόμενα σε αντίθεση με την πιθανή αντίδραση της Κάντυ σε μιά παρόμοια κατάσταση. Το λογικό όταν κάποιος βρεθεί αντιμέτωπος με μιά πρωτόγνωρη κατάσταση να περάσει από τα εξής στάδια: - άρνηση της πραγματικότητας - απομόνωση - θυμός - ενοχές - κατάθλιψη - αποδοχή... Η Σούζυ τα πέρασε όλα... Αντίστοιχα θα τα περνούσε μάλλον και η Κάντυ όπως και όλοι οι νορμάλ άνθρωποι αν η Μιζούκι της πρόσδιδε έναν πιό ανθρώπινο χαρακτήρα και όχι έναν αγγελικό - σχεδόν ανύπαρκτο...
Sierra Candy Expert
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Ηλικία : 26 Τόπος : Σκωτία,Αμερική,Αγ.παύλος Επάγγελμα : Δημοτικό Αγαπημένος χαρακτήρας : Candy,Antony,Τerry Registration date : 04/05/2011
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Τετ Ιουν 08, 2011 4:23 pm
Η Κάντυ ποτέ δεν θα πίεζε κανέναν να την παντρευτεί...
Aldebaran Στο Σείριο υπάρχουν παιδιά...
Αριθμός μηνυμάτων : 4896 Ηλικία : 54 Τόπος : Allou fun park... Επάγγελμα : Λίγο απ΄όλα... Αγαπημένος χαρακτήρας : Άλμπερτ Registration date : 31/01/2009
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Σαβ Ιουν 11, 2011 10:15 am
Sierra έγραψε:
Η Κάντυ ποτέ δεν θα πίεζε κανέναν να την παντρευτεί...
Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε καθότι η Κάντυ ποτέ δε βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση...
Αλλά και πάλι, η αντίδραση της Σούζυ να πιέσει τον Τέρρυ να την παντρευτεί ανήκει στο στάδιο του θυμού που ανέφερα παραπάνω. Αργότερα, ένιωσε ένοχη για τη συμπεριφορά της αυτή, και, πέφτοντας σε προσωρινή κατάθλιψη, αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή της...
Φυσιολογικές ανθρώπινες αντιδράσεις όσων από τη μιά στιγμή στην άλλη αλλάζει ολόκληρη η ζωή τους...
Sierra Candy Expert
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Σαβ Ιουν 11, 2011 11:56 am
Πω,πω...Για στις γνώσεις σου ψυχολόγε... Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...
natalia Candy Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 50 Αγαπημένος χαρακτήρας : Candy-Antony Registration date : 10/01/2011
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Σαβ Ιουν 11, 2011 5:33 pm
Υπάρχουν και χειρότερα. Σκεφτείτε αν στη θέση της Σουζάνας τύχαινε να βρίσκεται η Ελίζα (αν έσπρωχνε τον Τέρρυ ενστικτωδώς πριν προλάβει να κατανοήσει τις συνέπειες!) Σκεφτείτε τι είχε να τραβήξει ο καημένος Τέρρυ μετά! Στο τέλος θα επιχειρούσε να πέσει αυτός απο την ταράτσα!
stavroylaki Candy Genius
Αριθμός μηνυμάτων : 861 Ηλικία : 26 Τόπος : Earth. Επάγγελμα : Yandere Killer :P Αγαπημένος χαρακτήρας : Flany, Candy. Registration date : 06/08/2011
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Κυρ Αυγ 07, 2011 12:06 pm
συμφωνω μαζι σου natalia θα ηταν πολυ πολυ χειροτερο αλλα και θα την ξεφορτωνομασταν κιλας απο την αλλη!!!!!!!! (τι κακια που ειμαι) αλλα απο την αλλη αν τελικα δεν υπηρχε ουτε σουζανα ουτε ελιζα ουτε τιποτα να σωσει τον τερυ.... καντυ ελιζα σουζανα μαζι στην ταρατσα.........
Sierra Candy Expert
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Κυρ Αυγ 07, 2011 3:36 pm
Δεν είσαι καθόλου κακιά!Σωστά τα λες!
stavroylaki Candy Genius
Αριθμός μηνυμάτων : 861 Ηλικία : 26 Τόπος : Earth. Επάγγελμα : Yandere Killer :P Αγαπημένος χαρακτήρας : Flany, Candy. Registration date : 06/08/2011
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Κυρ Αυγ 07, 2011 3:47 pm
αν τα ακουσει η ξαδερφη μου η νοπι που της αρεσε η ελιζα θα με κυνυγαει.... εχω ομως μια απορια.... ο νηλ ρε... πως ξαφνικα ξεπεταγει στην candy σ αγαπω????? ΕΛΕΟΣ μου εσπαγε τα νευρα οταν μια την μισουσε και μια την ελεγε σ αγαπω
Sierra Candy Expert
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Κυρ Αυγ 07, 2011 4:06 pm
Τρελά γούστα οι πλούσοιοι τι να πεις;
stavroylaki Candy Genius
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Κυρ Αυγ 07, 2011 4:10 pm
εμμμ!!!!!! αλλα και απο την αλλοι υπαρχουν και αριστοκρατες που νοιαζονταν για την καντυ οπως ηταν ο αλμπερντ!!!!! σε αντιθεση με τους ραγκαν που εκαναν την καντυ σαν την σταχτοπουτα.... γκρρρρρ και μονο που θυμαμαι τι περασε η καημενη απο αυτους τρελενομαι!!!!!!!!!
natalia Candy Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 50 Αγαπημένος χαρακτήρας : Candy-Antony Registration date : 10/01/2011
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Δευ Αυγ 08, 2011 11:43 am
Παράθεση :
αν τα ακουσει η ξαδερφη μου η νοπι που της αρεσε η ελιζα θα με κυνυγαει..
Yπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει η Ελιζα? Χωρίς παρεξήγηση stavroylaki μου αλλά η ξαδέλφη σου πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες!
stavroylaki Candy Genius
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Δευ Αυγ 08, 2011 1:23 pm
ΠΕΣΤΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! ΠΕΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ!!!!!!!! νευριαζει οταν της λεω οτι η ελιζα ειναι κακια!!!!!!
Sierra Candy Expert
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Δευ Αυγ 08, 2011 3:14 pm
stavroylaki έγραψε:
ΠΕΣΤΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! ΠΕΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ!!!!!!!! νευριαζει οταν της λεω οτι η ελιζα ειναι κακια!!!!!!
Σοβαρολογείς;;;; Δηλαδή έλεος!Χωρίς παραξήγηση αλλά όπως λες και εσύ....η υπο΄θεση είναι χαμένη μάχη.....
stavroylaki Candy Genius
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Δευ Αυγ 08, 2011 3:37 pm
ναι!!!!!!!!! αλλα εκεινη δεν με ακουει!!!! του χαβα της!!!!!! και αυτο μου σαπει τα νευρα
stavroylaki Candy Genius
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Δευ Αυγ 08, 2011 7:08 pm
χιλια συγνωμη ηθελα να πω natalia!!!!!! χιλια συγνωμη natalia μου!!!! αλλα εκεινη τη στηγμη με φωναζε η μαμα μου που λεγεται ιωαννα και μπερδευτηκα sorry
christin_love Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ηλικία : 49 Registration date : 20/02/2012
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Τρι Μαρ 06, 2012 7:00 am
Κορίτσια κακά τα ψέμματα, αν δεν υπήρχαν και οι κακοί της υπόθεσης (Ελίζα - Νηλ) δεν θα είχε ενδιαφέρον η ιστορία της Κάντυ. Το κακό πάντα υπάρχει στην ζωή μας. Πάντα έχουμε μια Ελίζα και έναν Νηλ στην καθημερινή μας ζωή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως της Κάντυ ήταν καλό το γεγονός ότι ήξερε από την αρχή με τι ανθρώπους είχε να κάνει. Οπότε όλα αυτά που της έκαναν κατά καιρούς δεν την άγγιξαν καθόλου. Το μόνο που την άγγιξε ήταν το γεγονός όταν ήταν στο κολλέγιο του Αγιου Παύλου στο Λονδίνο ηταν η παγίδα που έστησε στην Κάντυ και στον Τέρρυ. Τώρα όσον αφορά την Σουζάνα εγώ την λυπάμαι αλλά και την θαυμάζω ταυτόχρονα. Εγώ δεν ξέρω τι θα κανα σε μια ανάλογη περίπτωση. Και ας μην ξεχνάμε η Σουζάνα πήγε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και την έσωσε η Κάντυ. Ας μην το ξεχνάμε αυτό, και την κατηγορούμε ότι ειναι οχιά όπως διάβασα παραπάνω.
natalia Candy Fan
Θέμα: Απ: Μια μεγάλη αδικία... Τρι Μαρ 06, 2012 5:02 pm
Σαφέστατα, πάντα σε μια ιστορία πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που παίζουν το ρόλο του κακού. Όσο για τη Σουζάνα το έχω πει και εγω αλλού. Πιο πολύ τη λυπάμαι, παρά την αντιπαθώ.