Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Ηλικία : 53 Επάγγελμα : Η ρομαντική του φόρουμ Αγαπημένος χαρακτήρας : William Albert Ardlay, Masumi Hayami Registration date : 08/06/2017
Θέμα: Απ: Κάντυ Κάντυ - Οι πρωταγωνιστές 3-D Σαβ Σεπ 07, 2024 12:05 am
Ο Πρίγκιπας του Λόφου και η μικρή Κάντυ
Αρέσει στον χρήστη Aldebaran
Fay Endless Romance
Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Ηλικία : 53 Επάγγελμα : Η ρομαντική του φόρουμ Αγαπημένος χαρακτήρας : William Albert Ardlay, Masumi Hayami Registration date : 08/06/2017
Θέμα: Απ: Κάντυ Κάντυ - Οι πρωταγωνιστές 3-D Σαβ Σεπ 07, 2024 12:12 am
Άλμπερτ και Κάντυ σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές. Εσείς ποια προτιμάτε;
Αρέσει στον χρήστη Aldebaran
Aldebaran Στο Σείριο υπάρχουν παιδιά...
Αριθμός μηνυμάτων : 4897 Ηλικία : 54 Τόπος : Allou fun park... Επάγγελμα : Λίγο απ΄όλα... Αγαπημένος χαρακτήρας : Άλμπερτ Registration date : 31/01/2009
Θέμα: Απ: Κάντυ Κάντυ - Οι πρωταγωνιστές 3-D Τετ Σεπ 18, 2024 9:53 am
Fay έγραψε:
Άλμπερτ και Κάντυ σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές. Εσείς ποια προτιμάτε;
Οι πρώτες μου θυμίζουν κάτι σε μεξικάνικη σαπουνόπερα, οπότε, αφού πρέπει να επιλέξω μία
η παρακάτω μου φαίνεται ιδανική έχοντας στο μυαλό ένα χρόνια παντρεμένο και ακόμη ερωτευμένο ζευγάρι που απολαμβάνει μια ελιτίστικη ζωή .
_________________ All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Aldebaran Στο Σείριο υπάρχουν παιδιά...
Αριθμός μηνυμάτων : 4897 Ηλικία : 54 Τόπος : Allou fun park... Επάγγελμα : Λίγο απ΄όλα... Αγαπημένος χαρακτήρας : Άλμπερτ Registration date : 31/01/2009
Θέμα: Απ: Κάντυ Κάντυ - Οι πρωταγωνιστές 3-D Τετ Σεπ 18, 2024 9:57 am
Fay έγραψε:
Ο Πρίγκιπας του Λόφου και η μικρή Κάντυ
Από τις πιό όμορφες και γλυκύτατες ΑΙ εικόνες που έχω δει...
Μια σύντομη συνάντηση, αρχή ενός μεγάλου έρωτα που δεν κάμφθηκε από τις δυσκολίες / τα εμπόδια και με τα χρόνια άνθισε και ζέστανε τις καρδιές μας!
_________________ All we have to decide is what to do with the time that is given us.