Candy-Candy
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Candy-Candy

Η αγαπημένη ηρωίδα των παιδικών μας χρόνων!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Big Ben
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Πρόσφατα Θέματα
» Η Άννα των Αγρών και ο υπέροχος κόσμος της Lucy Maud Montgomery
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣήμερα στις 12:49 am από Fay

» Συγκατοίκηση αδερφική ή μήπως όχι...;
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ Οκτ 28, 2024 4:45 pm από ariathniM

» Αλμπερτικό ημερολόγιο
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΚυρ Οκτ 27, 2024 10:05 am από ariathniM

» Θείε, πατέρα, μπαμπά...
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 20, 2024 10:04 am από Aldebaran

» Υιοθεσία από άντρα; Απορία νομικής φύσης
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 20, 2024 9:58 am από Aldebaran

» Ad astra * * * δια χειρός Σιμόπουλου!
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤετ Σεπ 18, 2024 10:00 am από Aldebaran

» Κάντυ Κάντυ - Οι πρωταγωνιστές 3-D
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤετ Σεπ 18, 2024 9:57 am από Aldebaran

» Μιά σκέψη, ένα "γειά" ... έτσι απλά
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Σεπ 17, 2024 10:59 am από ariathniM

» ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ Η ΤΑΙΝΙΑ (Στα Ελληνικά)
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΠεμ Αυγ 01, 2024 10:47 am από Aldebaran

Ad astra

Image hosted by servimg.com
Συμβουλές Ομορφιάς

Συνταγές Μαγειρικής

ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ

Πήγαινε κάτω 
+13
titika
arwyn-t
ntalia
ΜΙΜΙ
anna
liana
juliet
Aldebaran
libra
ariel
nansecrets
elpidaki
nuitetoile21
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nansecrets
Candy Star
Candy Star
nansecrets

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3369
Registration date : 01/10/2009

ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 1:47 am

ariel έγραψε:
nansecrets έγραψε:
κυρια Αννα... εγω δηλωσα πρωτη συμμετοχη να το θυμαστε παρακαλω...! lol!

τι θα παρουμε και νουμεράκια;;; απο που τα κοβουμε βρε παιδια;

βασικα τα νουμερακια θα τα βαλει η Αννα αλλα εγω δηλωσα πρωτη συμμετοχη δηλ ειχα την ιδεα! αρα ελα μετα απο μενα αριελ... μετα θα περιμενουν πολυ οι υπολοιπες... εμεις θα βγουμε οι καλυτερες και θα παμε πρωτες να βρουμε τον Τερρυ!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 5103 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 5103
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ariel
Candy Star
Candy Star
ariel

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1070
Registration date : 19/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 1:50 am

nansecrets έγραψε:
ariel έγραψε:
nansecrets έγραψε:
κυρια Αννα... εγω δηλωσα πρωτη συμμετοχη να το θυμαστε παρακαλω...! lol!

τι θα παρουμε και νουμεράκια;;; απο που τα κοβουμε βρε παιδια;

βασικα τα νουμερακια θα τα βαλει η Αννα αλλα εγω δηλωσα πρωτη συμμετοχη δηλ ειχα την ιδεα! αρα ελα μετα απο μενα αριελ... μετα θα περιμενουν πολυ οι υπολοιπες... εμεις θα βγουμε οι καλυτερες και θα παμε πρωτες να βρουμε τον Τερρυ!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 5103 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 5103

Να πω οτι δεν μου αρεσει η ιδεα σου; Ψεματα θα πω!!!! Αννα ξεκίνα, τί περιμένεις!!!!
libra
Candy Star
Candy Star
libra

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1079
Registration date : 15/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 10:49 am

Κορίτσια καλημέρα

Σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πίνω τον πρώτο Τερρο-Καναμε-καπουτσίνο μου στην ΑΠΙΘΑΝΗ Τερρο-Καναμε-κούπα μου ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Coffee.
Σας ευχαριστώ πολύ όλες και σας αγαπώ πολύ ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 509524 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 509524

Ένα προβληματάκι αντιμετωπίζω μόνο με το σουβέρ....
Καλέ δεν μπορώ να βάλω την κούπα επάνω και να καλύψω το μουτράκι του Τέρρυ (και του Κάναμε) και έτσι βάζω τον καφέ δίπλα από το σουβέρ για να μπορώ να βλέπω και τις γλυκές φατσούλες τους ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 315913 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 315913 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 315913

Είμαι βέβαια σε ετοιμότητα για να απαντήσω στην ερώτηση
"Μα γιατί βάζεις την κούπα δίπλα από το σουβέρ και όχι πάνω στο σουβέρ confused confused "
"Αχ καλέ! Δεν το πρόσεξα! Ε! Πρωί είναι ακόμα. Δεν έχω ξυπνήσει Sleep Sleep "

lol! lol! lol!
ariel
Candy Star
Candy Star
ariel

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 12:08 pm

libra έγραψε:

Κορίτσια καλημέρα

Σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πίνω τον πρώτο Τερρο-Καναμε-καπουτσίνο μου στην ΑΠΙΘΑΝΗ Τερρο-Καναμε-κούπα μου ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Coffee.
Σας ευχαριστώ πολύ όλες και σας αγαπώ πολύ ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 509524 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 509524

Καλέ δεν μπορώ να βάλω την κούπα επάνω και να καλύψω το μουτράκι του Τέρρυ (και του Κάναμε) και έτσι βάζω τον καφέ δίπλα από το σουβέρ για να μπορώ να βλέπω και τις γλυκές φατσούλες τους ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 315913 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 315913 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 315913

"Μα γιατί βάζεις την κούπα δίπλα από το σουβέρ και όχι πάνω στο σουβέρ confused confused "

lol! lol! lol!

χαχαχα! να πω οτι δεν είσαι ετοιμόλογη!!! παντα είσαι!!!
nuitetoile21
Candy Star
Candy Star
nuitetoile21

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1614
Registration date : 29/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 1:15 pm

libra έγραψε:

Κορίτσια καλημέρα

lol! lol! lol!

χαχαχχαχαχα α ρε λιμπρα!να εισαι καλα! με εκανες και γελασα! lol! lol! lol!
anna
Candy Genius
Candy Genius
anna

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 893
Αγαπημένος χαρακτήρας : Terry
Registration date : 09/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 2:54 pm

libra έγραψε:

lol! lol! lol!
ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 720684 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 720684 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 720684 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 720684 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 720684 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 720684 λοιπον βρες το αδυναμο σημειο του ("κ αυτο ειναι μειον του κ αυτο ειναι μειον του" χαχαχαχα) κ φτιαξε αναλογη κουπα-σουβερ ή αφισα για να μη μπορει να σε κοροιδευει πλεον αφου θα ειναι στην ιδια μοιρα!!!! Εγω στην αρχη ειχα φαει πολυ δουλεμα, τελικα του πηρα μια αφισα με τον Bubblebee ( ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 5103 ) και μια με τον Iron Man και μια μπλουζα με τους Thundercats (ετσι καλυψα ολες τις αγαπες!!! ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 125220 ) Τις αφισες τις βαλαμε πανω απ το κρεβατι του, την μπλουζα την εχει λατρεψει......οποτε τι να μου πει τωρα για την καημενη την Καντυ?? ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 720684

*χτες εκατσε η μανα μου στον υπολογιστη μου....... 1 λεπτο αργοτερα την ακουω να εχει ξεραθει στα γελια κ να μου λεει "καλα ολοκληρη μουλαρα και ακομα ασχολεισαι με την Καντυ Καντυ?" ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 137270 λογιστρια...τι περιμενεις.....??? φαντασια 0!!!!!!!! ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 315913
nuitetoile21
Candy Star
Candy Star
nuitetoile21

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 2:56 pm

προς αννα και αριελ: τι θα κανουμε αυριο βρε κοριτσια? ισχυει ο καφες? η juliet και η ναυσικα δεν μπορουν απο οτι ξερω. εσεις τι θα κανετε?
libra
Candy Star
Candy Star
libra

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 3:08 pm

anna έγραψε:

*χτες εκατσε η μανα μου στον υπολογιστη μου....... 1 λεπτο αργοτερα την ακουω να εχει ξεραθει στα γελια κ να μου λεει "καλα ολοκληρη μουλαρα και ακομα ασχολεισαι με την Καντυ Καντυ?" ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 137270 λογιστρια...τι περιμενεις.....??? φαντασια 0!!!!!!!! ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 315913

δεν πιάνουν αυτά στον Γιωργάκι. Θα με δουλεύει ούτως ή άλλως, οπότε... lol! lol! lol!

Λογίστρια η μαμά; Κι εγώ λογίστρια. Άρα δεν φταίει το επάγγελμα. Ψάξε αλλού να δεις τι φταίει lol!
Εμείς πάντως τη δικιά μας τη στρώσαμε. Της δώσαμε και διαβάζει το φικ lol!
juliet
Candy Star
Candy Star
juliet

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1381
Registration date : 05/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 3:43 pm

Aχ ας χαρούμαι, Αννούλα εμένα ακόμα μου χρωστάς Κάναμε και Γιούκη σε σεξοπόζες; εντάξει δεν πειράζει θα κάνουμε μία μικρή αλλαγή στα σκίτσα...θα αλλάξουμε λίγο την πρωταγονίστρια και lol! lol! lol! lol! lol! lol! θα γλυτώσεις και τα screentones (καθότι εγώ ξανθιά), μη κοιτάς εγώ για σένα το κάνω να σε γλυτώσω από τον κόπο έτσι έτσι lol! lol! lol! lol!
ariel
Candy Star
Candy Star
ariel

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 3:57 pm

αννα σημειώνεις τις παραγγελίες; Μπηκε και ο Κουραν στον κουρον...
ntalia
Candy Star
Candy Star
ntalia

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1256
Τόπος : Nerima
Επάγγελμα : Πτυχιούχος...
Αγαπημένος χαρακτήρας : Stiar , Tom <3
Registration date : 06/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:09 pm

χαχαχαχαχα...ειστε απαικτες...ολες σας...
καφεδακι ακουω...κριμα να μην μπορω να ερθω κι εγω...αλλα εχω δουλιες , βολτες και καλεσμενους αυριο...την τυχη μου ! ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 310719
παντως λιμπρα φυσιολογικη αντιδραση...ουτε εγω θα μπορουσα να βαλω την κουπα αλμπερτ πανω στο σουβερ αλμπερτ ! lol!
nuitetoile21
Candy Star
Candy Star
nuitetoile21

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:10 pm

ναυσικα... εκεινο το ταξιδακι για τα γενεθλια μου που λεγαμε προς φινλανδια, αστο καλυτερα... ηδη κοιμαμαι με δυο παπλωματα, τον ιωνα και τον γατο αγκαλια...φαντασου τον δεκεμβρη τι θα γινει... θελω και φινλανδια τρομαρα μου lol! lol! lol! lol! lol! lol! οποτε πες στους βοριεους να κατεβουν προς εδω καλυτερα (δεν ζηταω και πολλα ετσι? ) lol! lol! lol!
juliet
Candy Star
Candy Star
juliet

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:11 pm

ariel έγραψε:
αννα σημειώνεις τις παραγγελίες; Μπηκε και ο Κουραν στον κουρον...

Αυτός από τους πρώτους...από πέρσι της το λέω....πες Αννούλα όχι πες...ένα χρόνο τώρα δεν σε παρακαλάω και προκοπή δεν είδα; lol! lol! Καταλαβανέτε αυτό θα είναι μία μεγάλη αναμονή...
nansecrets
Candy Star
Candy Star
nansecrets

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:13 pm

nuitetoile21 έγραψε:
ναυσικα... εκεινο το ταξιδακι για τα γενεθλια μου που λεγαμε προς φινλανδια, αστο καλυτερα... ηδη κοιμαμαι με δυο παπλωματα, τον ιωνα και τον γατο αγκαλια...φαντασου τον δεκεμβρη τι θα γινει... θελω και φινλανδια τρομαρα μου lol! lol! lol! lol! lol! lol! οποτε πες στους βοριεους να κατεβουν προς εδω καλυτερα (δεν ζηταω και πολλα ετσι? ) lol! lol! lol!

να εισαι βεβαιη οτι θα κανω τις απαραιτητες προσπαθειες για να φερω την Φιλανδια στην Ελλαδα nuit μου... lol!
nuitetoile21
Candy Star
Candy Star
nuitetoile21

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:16 pm

nansecrets έγραψε:
nuitetoile21 έγραψε:

να εισαι βεβαιη οτι θα κανω τις απαραιτητες προσπαθειες για να φερω την Φιλανδια στην Ελλαδα nuit μου... lol!

και να τονισεις οτι πρεπει να εχουν δικα τους παπλωματα μαζι (γιατι εγω τον δεκεμβρη δεν θα μοιραζομαι τα δικα μου με κανεναν!! ) lol! lol! lol! lol!
nansecrets
Candy Star
Candy Star
nansecrets

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:16 pm

να συμπληρωσω πως κι εγω δεν αφησα την Τερροκουπα μου επανω στο τερροσουβερ μου?? δεν μπορεσα.. lol! . ηθελα να τον βλεπω... ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 5103 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 5103
ntalia
Candy Star
Candy Star
ntalia

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:17 pm

nansecrets έγραψε:
nuitetoile21 έγραψε:

ναν κανε οτι μπορεις για να φερεις και την ιρλανδια εδω.... lol! lol! lol!
ntalia
Candy Star
Candy Star
ntalia

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:18 pm

nansecrets έγραψε:
να συμπληρωσω πως κι εγω δεν αφησα την Τερροκουπα μου επανω στο τερροσουβερ μου?? δεν μπορεσα.. lol! . ηθελα να τον βλεπω... ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 5103 ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 5103

φυσιολογικη αντιδραση κι αυτη ! κι εγω αυτο θα κανα ! ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 36501
nansecrets
Candy Star
Candy Star
nansecrets

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:30 pm

η μια Φιλανδια..... η αλλη Ιρλανδια...... τι να κανω κι εγω... scratch

ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ......
lol! lol! lol! lol!
libra
Candy Star
Candy Star
libra

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:30 pm

nansecrets έγραψε:

lol! lol! lol! lol!

Η Ιαπωνία δεν παίζει πια; lol! lol! lol!
nuitetoile21
Candy Star
Candy Star
nuitetoile21

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:32 pm

libra έγραψε:
nansecrets έγραψε:

lol! lol! lol! lol!

καλε ναι παιζει.αλλα με την φινλανδια ειναι πιο παλιο το αισθημα, προηγειται lol! lol! lol! lol!
juliet
Candy Star
Candy Star
juliet

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:34 pm

nuitetoile21 έγραψε:
libra έγραψε:
nansecrets έγραψε:

lol! lol! lol! lol!

καλε ναι παιζει.αλλα με την φινλανδια ειναι πιο παλιο το αισθημα, προηγειται lol! lol! lol! lol!

ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΔΩ...ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ JAPAN...ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΩ ΠΡΩΤΗ lol! lol! lol! ΑΛΛΑ JAPAN ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ.... Ναταλία αν δεν προλάβεις α δεν φταίω....
libra
Candy Star
Candy Star
libra

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:36 pm

Για Ιαπωνία 10 μέρες 2200e το άτομο.
http://www.versustravel.eu/?p=494
Μια χαρά βρε... lol! lol! lol!
nuitetoile21
Candy Star
Candy Star
nuitetoile21

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:36 pm

lol! lol! lol! lol! καλα κρατα την ιαπωνια και κραταω την φινλανδια! πωπω ουτε risk να παιζαμε lol! lol! lol!
nuitetoile21
Candy Star
Candy Star
nuitetoile21

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ   ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ - Σελίδα 12 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 4:42 pm

libra έγραψε:
Για Ιαπωνία 10 μέρες 2200e το άτομο.
http://www.versustravel.eu/?p=494
Μια χαρά βρε... lol! lol! lol!

και σου ειπα βρε juliet την συνεχεια του καναμε-φικ να την εβαζες επι πληρωμη. τωρα θα ειχαμε μαζεψει λεφτα για δυο ατομα! lol! lol!

ΜΙΑ ΤΕΡΡΥΚΗ ΜΑΖΩΞΗ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 12 από 15Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Candy-Candy :: Συζητήσεις :: Ο λόφος της Πόνυ!-
Μετάβαση σε: