| Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
misspepper77 Candy Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 213 Ηλικία : 47 Αγαπημένος χαρακτήρας : ΑΝΝΥ Registration date : 01/11/2008
| Θέμα: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ Τρι Μαρ 10, 2009 6:05 pm | |
| Ένα γράμμα (ναι πάλι) της θείας Ελρόυ στα παιδιά της όταν μαθαίνει ότι ο Στηαρ κατετάγει... Καλά μου παιδια Δεν ειμαι σε θέση να σας μιλήσω...Σήμερα μου επιφύλαξε η μοίρα την χειρώτερή μέρα της ζωής μου, ύστερα απο το θάνατό του Άντονυ.Κάντε κουράγιο με αυτό που θα σας πω γιατί και γω εξαρτάμαι πια απο την δική σας δυναμη...Ο Στήαρ...ο πολυαγαπημένος μου εγγονός αψηφώντας τις εντολές μου πήγε στο μέτωπο... Πως μπορώ και σας γράφω με ψυχραιμία ένα τέτοιο νέο...με τι ψυχρότητά αποτυπώνεται στο χαρτί ,νοιώθω σαν να μιλάω για έναν ξένο.Και όμως το έγραψα για τον Στήαρ... Θε μου πάντα πίστευα τον εαυτό μου ευλογημένο και κοίτα τώρα τι είμαι αναγκασμένη να γράφω...Δεν μου εμεινε κουράγιο...καλά μου παιδιά...σας χρειάζομαι εδώ κοντά μου... Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε...Πως θα τον φέρουμε πίσω.... Ακόμη και αν έμαθα να είμαι στο τίμόνι αυτής της οικογένειας....να παίρνω σκληρές αποφάσεις για το καλό τους....Τώρα δεν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου γιατί πλήγωσα τα παιδιά μου...πλήγωσα τα εγγόνια μου... Πολλές φορές ένοιωσα την ανάγκη να φωνάξω και το έπνιξα οπως ξέρω να πνίγω χρόνια τώρα την κάθε μου επιθυμία να εκφραστώ όπως θα ήθελα...Η καλή κοινωνία βλέπει τα πάντα και δεν συγχωρεί τίποτε... Οι αισθήσεις μου με αφήνουν....καλά μου παιδιά...αφήνομαι τώρα στα χέρια σας. Αυτά για να μην κατηγορείτε την θείτσα βρε παιδιά...Αν μεγαλώνατε και σεις σε ένα αυστηρό περιβάλλον,έτσι στρίτζα εχμ δίστροποί άνθρωποί θα γινόσασταν! | |
|
| |
Aldebaran Στο Σείριο υπάρχουν παιδιά...
Αριθμός μηνυμάτων : 4896 Ηλικία : 54 Τόπος : Allou fun park... Επάγγελμα : Λίγο απ΄όλα... Αγαπημένος χαρακτήρας : Άλμπερτ Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ Τρι Μαρ 10, 2009 6:59 pm | |
| Αχ Misspepper77 μου γράφεις τόσο όμορφα. Σχεδόν τη λυπήθηκα τη θειά. Αν ήταν μιά καλοσυνάτη γιαγιούλα όπως η κα Πόνυ ή η γιαγιά Μάρθα θα συνέπασχα μαζί της. Μόνο που μου είναι εξίσου αντιπαθητική όπως η ηγούμενη καλόγρια στο Σαιν Πωλ ή η Ελίζα (σε μεγάλη ηλικία) Και όσο και να προσπαθώ, δεν μπορώ να δικαιολογήσω τη συμπεριφορά της | |
|
| |
cristi Candy Expert
Αριθμός μηνυμάτων : 288 Ηλικία : 43 Τόπος : θεσσαλονίκη Αγαπημένος χαρακτήρας : ερωτας-τερρυυυ!!!!!!!!!!!! Registration date : 16/12/2008
| Θέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ Τετ Μαρ 11, 2009 11:46 am | |
| ωραια τα λες πεπερ μου, αλλα η θεια θα μπορουσε να γραψει αυτο το γραμμα μονο αν ηξερε να εκφραζει τα συναισθηματα της και δεν τα καταπιεζε, γιατι πιστευω οτι εχει απλα δεν τ' αφηνει να φανουν, κακως βεβαια.. ειναι συνεχεια σαν παγοκολονα. Ενα τετοιο γραμμα θα μπορουσε να ειχε γραψει η κυρια πονυ ή η αδελφη μαρια, που ξερουν ναι εκφραζουν τα συναισθηματα τους, που ξερουν να δειχνουν αγαπη σε ολους | |
|
| |
misspepper77 Candy Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 213 Ηλικία : 47 Αγαπημένος χαρακτήρας : ΑΝΝΥ Registration date : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ Τετ Μαρ 11, 2009 1:42 pm | |
| Καλή μου Κριστι Η θεία Ελρόυ είχε και ανθρωπινες στιγμές,περισσότερο στο μάνγκα βέβαια παρά στο άνιμε. Όταν γίνεται η κηδεία του Στήαρ η θεία λέει χαρακτηριστικά πως θέλει όταν πεθάνει να "κοιμηθει" εκεί ανάμεσά στον Στήαρ και τον Άντονυ.Μπορεί να διαχειριστεί πολύ καλα το γραπτό λόγο γιατί έχει την ανάλογη μόρφωση.Το γράμμα αυτό θα μπορούσε να είναι δικό της.Ο πόνος ακόμη και μια παγοκολόνα όπως λες, τη μεταμορφώνει σε κοινό θνητό. | |
|
| |
Aldebaran Στο Σείριο υπάρχουν παιδιά...
Αριθμός μηνυμάτων : 4896 Ηλικία : 54 Τόπος : Allou fun park... Επάγγελμα : Λίγο απ΄όλα... Αγαπημένος χαρακτήρας : Άλμπερτ Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ Παρ Μαρ 13, 2009 9:26 pm | |
| - misspepper77 έγραψε:
- Καλή μου Κριστι
Η θεία Ελρόυ είχε και ανθρωπινες στιγμές,περισσότερο στο μάνγκα βέβαια παρά στο άνιμε. Όταν γίνεται η κηδεία του Στήαρ η θεία λέει χαρακτηριστικά πως θέλει όταν πεθάνει να "κοιμηθει" εκεί ανάμεσά στον Στήαρ και τον Άντονυ. Μπορεί να διαχειριστεί πολύ καλα το γραπτό λόγο γιατί έχει την ανάλογη . Αυτό το σημείο Misspepper77 δεν το θυμάμαι καθόλου. Που το είχε πει; στο περιοδικό ή στην τηλεόραση; | |
|
| |
misspepper77 Candy Fan
| Θέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ Σαβ Μαρ 14, 2009 1:50 pm | |
| Το είπε στον Άρτσυ κατα την διάρκεια της κηδείας του Στήαρ,στο μάνγκα...(α ρε Μιζούκι,μας έχεις πλαντάξει στο θανατικό.Πόστ και κηδεία καταντήσαμε ) | |
|
| |
akaliakoukou εργατική μελισσούλα!
Αριθμός μηνυμάτων : 3820 Ηλικία : 46 Τόπος : Χίος Αγαπημένος χαρακτήρας : Τέρρυ!!! Registration date : 21/10/2007
| Θέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ Σαβ Μαρ 14, 2009 2:43 pm | |
| Δεν το θυμάμαι αυτό από την κηδεία του Στήαρ καθόλου... Στο ελληνικό μάνγκα το διάβασες? Ή μου διέφυγε, ή μας έχουν κάνει πάλι μια μετάφραση υπέροχη... Πάντως θυμάμαι πώς ήταν η θεία μετά τον θάνατο του Άντονυ...
Αχ μισ Πέππερ, όντως γράφεις πολύ όμορφα... Μετά το γράμμα σου που διάβασα, τι να πω, τη λυπήθηκα τη μεγάλη θεια... _________________ Μόνο με την καρδιά βλέπεις καθαρά.Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν... | |
|
| |
akaliakoukou εργατική μελισσούλα!
Αριθμός μηνυμάτων : 3820 Ηλικία : 46 Τόπος : Χίος Αγαπημένος χαρακτήρας : Τέρρυ!!! Registration date : 21/10/2007
| Θέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ Σαβ Μαρ 14, 2009 3:00 pm | |
| Λοιπόν, το βρήκα στο αγγλικό μάνγκα Θα ψάξω και τα περιοδικά μου, αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι πάλι στη μετάφραση τα έκαναν μαντάρα???? _________________ Μόνο με την καρδιά βλέπεις καθαρά.Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν... | |
|
| |
misspepper77 Candy Fan
| Θέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ Σαβ Μαρ 14, 2009 5:17 pm | |
| Καλά μου παιδιά σας ευχαρίστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σας...Ένα να ξέρετε...έχω το μελό μέσα μου οπότε όταν αποφασίζω να γράψω κλαίνε και οι πέτρες(που λέει ο λόγος... ) Πάρτε το απόφασή,σε αυτό το φόρουμ θα γίνουμε Αντονικοί (δεν έχω γράψει ακόμη,κάτσε να μου έρθει η έμπνευση και τα λέμε),και Αννικοί! Εδώ σας έκανα να λυγίσετε με την θεία...(μου αχαχαχα-σατανικό χαμόγελό για όσους δεν το κατάλαβαν)...Κατ ' άλλα είμαι καλό παιδί...Δεν θα σας βασανήσω ...πολύ YΓ.Η Ελίζα είναι εκτός συναγωνισμού...δεν μπορώ να κάνω τίποτε...μόνο να την εξολοθρέψω μου έρχεται και μένα... Αν και κάποια στιγμή το ομολογώ πως μπήκα στον πειρασμό να γράψω και για την ανθρώπινη πλεύρα της...αλλά επειδή θα κινδύνευε η σωματική μου ακεραιότητα είπα να το αφήσω... :affraid: | |
|
| |
cristi Candy Expert
Αριθμός μηνυμάτων : 288 Ηλικία : 43 Τόπος : θεσσαλονίκη Αγαπημένος χαρακτήρας : ερωτας-τερρυυυ!!!!!!!!!!!! Registration date : 16/12/2008
| Θέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ Σαβ Μαρ 14, 2009 5:49 pm | |
| καλα εκανες πεπερ μου, ασε γιατι ποτε δεν ξερεις.... αν και δεν νομιζω να εχει τετοια πλευρα η ελιζα:affraid: | |
|
| |
| Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ | |
|