Candy-Candy
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Candy-Candy

Η αγαπημένη ηρωίδα των παιδικών μας χρόνων!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Big Ben
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Πρόσφατα Θέματα
» Η Άννα των Αγρών και ο υπέροχος κόσμος της Lucy Maud Montgomery
Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΣήμερα στις 12:49 am από Fay

» Συγκατοίκηση αδερφική ή μήπως όχι...;
Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΔευ Οκτ 28, 2024 4:45 pm από ariathniM

» Αλμπερτικό ημερολόγιο
Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΚυρ Οκτ 27, 2024 10:05 am από ariathniM

» Θείε, πατέρα, μπαμπά...
Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΠαρ Σεπ 20, 2024 10:04 am από Aldebaran

» Υιοθεσία από άντρα; Απορία νομικής φύσης
Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΠαρ Σεπ 20, 2024 9:58 am από Aldebaran

» Ad astra * * * δια χειρός Σιμόπουλου!
Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΤετ Σεπ 18, 2024 10:00 am από Aldebaran

» Κάντυ Κάντυ - Οι πρωταγωνιστές 3-D
Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΤετ Σεπ 18, 2024 9:57 am από Aldebaran

» Μιά σκέψη, ένα "γειά" ... έτσι απλά
Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΤρι Σεπ 17, 2024 10:59 am από ariathniM

» ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ Η ΤΑΙΝΙΑ (Στα Ελληνικά)
Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΠεμ Αυγ 01, 2024 10:47 am από Aldebaran

Ad astra

Image hosted by servimg.com
Συμβουλές Ομορφιάς

Συνταγές Μαγειρικής

Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
misspepper77
Candy Fan
Candy Fan
misspepper77

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 213
Αγαπημένος χαρακτήρας : ΑΝΝΥ
Registration date : 01/11/2008

Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ   Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΤρι Μαρ 10, 2009 6:05 pm

Ένα γράμμα (ναι πάλι) της θείας Ελρόυ στα παιδιά της όταν μαθαίνει ότι ο Στηαρ κατετάγει...

Καλά μου παιδια
Δεν ειμαι σε θέση να σας μιλήσω...Σήμερα μου επιφύλαξε η μοίρα την χειρώτερή μέρα της ζωής μου, ύστερα απο το θάνατό του Άντονυ.Κάντε κουράγιο με αυτό που θα σας πω γιατί και γω εξαρτάμαι πια απο την δική σας δυναμη...Ο Στήαρ...ο πολυαγαπημένος μου εγγονός αψηφώντας τις εντολές μου πήγε στο μέτωπο...
Πως μπορώ και σας γράφω με ψυχραιμία ένα τέτοιο νέο...με τι ψυχρότητά αποτυπώνεται στο χαρτί ,νοιώθω σαν να μιλάω για έναν ξένο.Και όμως το έγραψα για τον Στήαρ...
Θε μου πάντα πίστευα τον εαυτό μου ευλογημένο και κοίτα τώρα τι είμαι αναγκασμένη να γράφω...Δεν μου εμεινε κουράγιο...καλά μου παιδιά...σας χρειάζομαι εδώ κοντά μου...
Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε...Πως θα τον φέρουμε πίσω....
Ακόμη και αν έμαθα να είμαι στο τίμόνι αυτής της οικογένειας....να παίρνω σκληρές αποφάσεις για το καλό τους....Τώρα δεν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου γιατί πλήγωσα τα παιδιά μου...πλήγωσα τα εγγόνια μου...
Πολλές φορές ένοιωσα την ανάγκη να φωνάξω και το έπνιξα οπως ξέρω να πνίγω χρόνια τώρα την κάθε μου επιθυμία να εκφραστώ όπως θα ήθελα...Η καλή κοινωνία βλέπει τα πάντα και δεν συγχωρεί τίποτε...
Οι αισθήσεις μου με αφήνουν....καλά μου παιδιά...αφήνομαι τώρα στα χέρια σας.

Αυτά για να μην κατηγορείτε την θείτσα βρε παιδιά...Αν μεγαλώνατε και σεις σε ένα αυστηρό περιβάλλον,έτσι στρίτζα εχμ δίστροποί άνθρωποί θα γινόσασταν! lol!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Aldebaran
Στο Σείριο υπάρχουν παιδιά...
Aldebaran

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 4896
Τόπος : Allou fun park...
Επάγγελμα : Λίγο απ΄όλα...
Αγαπημένος χαρακτήρας : Άλμπερτ
Registration date : 31/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ   Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΤρι Μαρ 10, 2009 6:59 pm

Αχ Misspepper77 μου flowerΈνα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ 509524flower γράφεις τόσο όμορφα.

Σχεδόν τη λυπήθηκα τη θειά. Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ 35868 Αν ήταν μιά καλοσυνάτη γιαγιούλα όπως η κα Πόνυ ή η γιαγιά Μάρθα θα συνέπασχα μαζί της. Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ 506181 Μόνο που μου είναι εξίσου αντιπαθητική όπως η ηγούμενη καλόγρια στο Σαιν Πωλ ή η Ελίζα (σε μεγάλη ηλικία) Και όσο και να προσπαθώ, δεν μπορώ να δικαιολογήσω τη συμπεριφορά της Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ 559316
cristi
Candy Expert
Candy Expert
cristi

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Τόπος : θεσσαλονίκη
Αγαπημένος χαρακτήρας : ερωτας-τερρυυυ!!!!!!!!!!!!
Registration date : 16/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ   Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΤετ Μαρ 11, 2009 11:46 am

ωραια τα λες πεπερ μου, αλλα η θεια θα μπορουσε να γραψει αυτο το γραμμα μονο αν ηξερε να εκφραζει τα συναισθηματα της και δεν τα καταπιεζε, γιατι πιστευω οτι εχει απλα δεν τ' αφηνει να φανουν, κακως βεβαια.. ειναι συνεχεια σαν παγοκολονα. Ενα τετοιο γραμμα θα μπορουσε να ειχε γραψει η κυρια πονυ ή η αδελφη μαρια, που ξερουν ναι εκφραζουν τα συναισθηματα τους, που ξερουν να δειχνουν αγαπη σε ολους
misspepper77
Candy Fan
Candy Fan
misspepper77

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ   Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΤετ Μαρ 11, 2009 1:42 pm

Καλή μου Κριστι
Η θεία Ελρόυ είχε και ανθρωπινες στιγμές,περισσότερο στο μάνγκα βέβαια παρά στο άνιμε.
Όταν γίνεται η κηδεία του Στήαρ η θεία λέει χαρακτηριστικά πως θέλει όταν πεθάνει να "κοιμηθει" εκεί ανάμεσά στον Στήαρ και τον Άντονυ.Μπορεί να διαχειριστεί πολύ καλα το γραπτό λόγο γιατί έχει την ανάλογη μόρφωση.Το γράμμα αυτό θα μπορούσε να είναι δικό της.Ο πόνος ακόμη και μια παγοκολόνα όπως λες, τη μεταμορφώνει σε κοινό θνητό.
Aldebaran
Στο Σείριο υπάρχουν παιδιά...
Aldebaran

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 4896
Τόπος : Allou fun park...
Επάγγελμα : Λίγο απ΄όλα...
Αγαπημένος χαρακτήρας : Άλμπερτ
Registration date : 31/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ   Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΠαρ Μαρ 13, 2009 9:26 pm

misspepper77 έγραψε:
Καλή μου Κριστι
Η θεία Ελρόυ είχε και ανθρωπινες στιγμές,περισσότερο στο μάνγκα βέβαια παρά στο άνιμε.
Όταν γίνεται η κηδεία του Στήαρ η θεία λέει χαρακτηριστικά πως θέλει όταν πεθάνει να "κοιμηθει" εκεί ανάμεσά στον Στήαρ και τον Άντονυ. Μπορεί να διαχειριστεί πολύ καλα το γραπτό λόγο γιατί έχει την ανάλογη .

Αυτό το σημείο Misspepper77 δεν το θυμάμαι καθόλου. scratch Που το είχε πει; στο περιοδικό ή στην τηλεόραση;
misspepper77
Candy Fan
Candy Fan
misspepper77

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ   Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΣαβ Μαρ 14, 2009 1:50 pm

Το είπε στον Άρτσυ κατα την διάρκεια της κηδείας του Στήαρ,στο μάνγκα...(α ρε Μιζούκι,μας έχεις πλαντάξει στο θανατικό.Πόστ και κηδεία καταντήσαμε Crying or Very sad)
akaliakoukou
εργατική μελισσούλα!
akaliakoukou

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3820
Τόπος : Χίος
Αγαπημένος χαρακτήρας : Τέρρυ!!!
Registration date : 21/10/2007

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ   Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΣαβ Μαρ 14, 2009 2:43 pm

Δεν το θυμάμαι αυτό από την κηδεία του Στήαρ καθόλου...
Στο ελληνικό μάνγκα το διάβασες?
Ή μου διέφυγε, ή μας έχουν κάνει πάλι μια μετάφραση υπέροχη...
Πάντως θυμάμαι πώς ήταν η θεία μετά τον θάνατο του Άντονυ...

Αχ μισ Πέππερ, όντως γράφεις πολύ όμορφα...
Μετά το γράμμα σου που διάβασα, τι να πω, τη λυπήθηκα τη μεγάλη θεια...

akaliakoukou
εργατική μελισσούλα!
akaliakoukou

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3820
Τόπος : Χίος
Αγαπημένος χαρακτήρας : Τέρρυ!!!
Registration date : 21/10/2007

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ   Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΣαβ Μαρ 14, 2009 3:00 pm

Λοιπόν, το βρήκα στο αγγλικό μάνγκα
Θα ψάξω και τα περιοδικά μου, αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι πάλι στη μετάφραση τα έκαναν μαντάρα???? Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ 238107

misspepper77
Candy Fan
Candy Fan
misspepper77

Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ   Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΣαβ Μαρ 14, 2009 5:17 pm

Καλά μου παιδιά σας ευχαρίστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σας...Ένα να ξέρετε...έχω το μελό μέσα μου οπότε όταν αποφασίζω να γράψω κλαίνε και οι πέτρες(που λέει ο λόγος...geek)
Πάρτε το απόφασή,σε αυτό το φόρουμ θα γίνουμε Αντονικοί (δεν έχω γράψει ακόμη,κάτσε να μου έρθει η έμπνευση και τα λέμε),και Αννικοί!
Εδώ σας έκανα να λυγίσετε με την θεία...(μου αχαχαχα-σατανικό χαμόγελό για όσους δεν το κατάλαβαν)...Κατ ' άλλα είμαι καλό παιδί...Δεν θα σας βασανήσω ...πολύ Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ 833201

YΓ.Η Ελίζα είναι εκτός συναγωνισμού...δεν μπορώ να κάνω τίποτε...μόνο να την εξολοθρέψω μου έρχεται και μένα...
Αν και κάποια στιγμή το ομολογώ πως μπήκα στον πειρασμό να γράψω και για την ανθρώπινη πλεύρα της...αλλά επειδή θα κινδύνευε η σωματική μου ακεραιότητα είπα να το αφήσω... :affraid:
cristi
Candy Expert
Candy Expert
cristi

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Τόπος : θεσσαλονίκη
Αγαπημένος χαρακτήρας : ερωτας-τερρυυυ!!!!!!!!!!!!
Registration date : 16/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ   Ένα  γράμμα  απο την Θεια Ελρόυ Icon_minitimeΣαβ Μαρ 14, 2009 5:49 pm

καλα εκανες πεπερ μου, ασε γιατι ποτε δεν ξερεις.... αν και δεν νομιζω να εχει τετοια πλευρα η ελιζα:affraid:

Ένα γράμμα απο την Θεια Ελρόυ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Η μεγάλη θεία Ελρόϋ
» Τι να είπε η μεγάλη Θεία για την υιοθεσία;
» Το γράμμα
» Ενα γράμμα από τον Αλμπερτ
» Ενα ερωτικο γραμμα απ'τον Αλμπερτ στην Καντυ !

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Candy-Candy :: Συζητήσεις :: Η δική σας πλοκή-
Μετάβαση σε: